Verzendingen

Verzenden & Afhalen

 

Verzenden
– Wij streven er naar en doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden! Niet altijd lukt het ons om dit na te komen en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.
– Pakketjes worden verzonden via PostNL met een Track & Trace code om uw bestelling te volgen
–  Verzendkosten voor standaard verzending binnen Nederland zijn €5,95. Voor België is dat €8,95. Je betaalt deze bijdrage voor het verwerken en afleveren van je bestelling. Vanaf €75,- is de verzending gratis
– Heeft u een spoedbestelling? Neem dan even contact op met ons via onze whatsapp service!

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch per e-mail een ontvangstbevestiging van uw bestelling. Is dit niet mogelijk (bestelling onverwacht niet op voorraad) of er is om een andere reden vertraging, dan ontvangt u binnen 24 uur bericht. Midi Boutique verzendt bestellingen alleen op werkdagen.

Als bij het plaatsen van de bestelling een verkeerd adres is ingevuld waardoor het pakket retour komt of ‘zoek’ raakt, dan is de klant zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het verkeerd invullen van het adres. Controleer je adres dus zorgvuldig, voordat je de bestelling plaatst.

Afhalen
Liever je bestelling bij ons afhalen? Dat kan! Plaats je bestelling en kies bij het afrekenen voor de optie afhalen. De bestelling moet dezelfde week worden opgehaald. Bij later ophalen kunnen we helaas het retourtermijn van 14 dagen niet verlengen.

Bestelling afhalen is mogelijk op de volgende dagen:

Donderdag 16:00 – 20:00 uur
Vrijdag 11:00 – 16:00 uur
Zaterdag 11:00 – 16:00 uur