Over ons

Welkom bij Midi Boutique! In onze (online) boutique vindt je alle musthaves geinspireerd op de laatste trends, catwalk items, it-girls, celebs en bloggers. Midi Boutique is voor alle fashionista’s die de nieuwste trends en items willen scoren voor de leukste prijsjes!

Wekelijks gaan wij op pad om voor jullie, om met liefde de allerleukste en nieuwste musthaves van dit moment te scoren.

Ontstaan

April 2015 zijn wij gestart met een online webshop met bikini’s, accessoires en summer musthaves onder de naam Midibeach. Vanaf februari 2017 hebben wij een nieuwe start gemaakt. We hebben onze naam gewijzigd naar Midi Boutique en een superleuke Boutique geopend in Hardinxveld-giessendam, waar de allernieuwste fashion items verkrijgbaar zijn.

Collectie

Iedere week wordt de collectie aangevuld met de nieuwste betaalbare fashion uit Parijs, Amsterdam, Londen en Milaan. De (wekelijkse) collecties hebben een beperkte oplage, zo blijft iedereen tenslotte uniek en kunnen wij inspelen op de nieuwste trends & musthaves. De collecties worden eerst geplaatst op Facebook en Instagram. Niet alle items worden verkocht via onze webshop, zodat we wat ‘specials’ in onze boutique hebben;)!

Wij wensen jullie heel veel shop plezier toe op onze webshop of in onze winkel!