Verstandig de zon in!

Yeah, de zomer komt er weer aan!  We gaan weer meer naar buiten om leuke dingen te ondernemen, naar het strand of heerlijk een terrasje pakken. Maar beschermt u uw huid ook tegen de zonnestralen?

Voorzie uw lichaam van een zonnefilter en uw gezicht met een voedende dagcrème. Veel dagcrèmes bevatten een UV- filter. Maar dit is niet genoeg voor de gehele dag. Zorg er daarom voor dat uw huid om de 2 à 3 uur voorzien wordt van een zonnefilter, met voorkeur zonnefactor 30.

Maar wat is een zonnebrand eigenlijk?

Zonnebrandmiddelen zijn gemaakt om huidverbranding te voorkomen. Zonnebrand bevatten UV-filters waardoor de UV- straling de huid minder kan bereiken. Dit betekent niet dat alle Uv-stralingen gefilterd worden.

Om veilig te zonnen wordt aangeraden om niet de gehele dag in de zon te gaan liggen bakken. Wees wijs en ga om de 2 à 3 uur even in de schaduw.

Wist u dat…

  • Waterproof zonnebrandcrèmes niet bestaan? Dit betekent dus: na het zwemmen weer opnieuw smeren!
  • Zonlicht ons vitamine D geeft? Hierdoor krijgen we meer weerstand en het zorgt ook voor meer energie. Daarnaast beïnvloedt vitamine D ons humeur, we zijn vrolijker en stralen meer.
  • U voor de beste bescherming 30 minuten voor u de huid blootstelt aan de zon in moet smeren?

After sun

Na deze heerlijke dag heeft uw huid behoefte aan voeding. Door de UV-filters moet uw huid gekoeld worden door een after sun. Een after sun is voorzien van  belangrijke werkstoffen. Deze werkstoffen zorgen ervoor dat uw huid gekalmeerd wordt en de juiste voeding krijgt.

Cenzaa

Bent u zoek naar een heerlijke zonnebrand voor uw gezicht of aftersun wat gebaseerd is op natuurlijke ingredienten? Dan bent u bij schoonheidssalon Care for Beauty (www.saloncareforbeauty.nl) op het juiste adres. Care for Beauty is een schoonheidssalon gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Bij Salon Care For Beauty komen wellness en huidverbetering samen.

MIDI BOUTIQUE
JOIN WAITLIST Hi girl! Helaas is dit product momenteel uitverkocht. Wil je als eerste op de hoogte blijven indien het item terug op voorraad is? Laat dan hier je e-mailadres achter!