Ruilen & retouren

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Midi Boutique. Mocht een artikel helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@midiboutique.nl. Heb je een verkeerd item ontvangen? Neem dan eerst contact met ons op, zodat je van ons een retourlabel ontvang.

Stap 1

Indien u als consument niet tevreden ben over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen  na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. Buiten dit termijn kunnen we uw retour niet meer accepteren, om welke reden ook. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Vergeet je vooraf aangemelde retourzending dus niet te frankeren en sluit een kopie van de factuur bij met de reden van retour.

Retouren en ruilingen worden enkel geaccepteerd indien er is gehouden aan onze voorschriften. Na aanmelding retour kunt u de bestelling naar ons retourneren binnen de retourtermijn.

 • De producten dienen in ongebruikte staat, voorzien van alle labels aan het kledingstuk bevestigd en in de originele verpakking geroutineerd te worden
 • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet terugnemen (uiteraard mag het product wel gepast worden), tenzij er sprake is van een fabricagefout
 • De artikelen mogen geen vlekken en sporen zoals rook- of kooklucht bevatten
 • Sommige artikelen hebben kwetsbare details zoals pailletten, knoopjes en kralen. Het behoud hiervan kunnen we niet garanderen
 • Sale items mogen niet geretourneerd worden, omdat wij hier de laagste prijs bij hanteren.
 • Sieraden, zonnebrillen & bikini’s kunnen niet geretourneerd worden
 • Pas op voor Make-up, items met make-up vlekken worden niet retour genomen
 • Kosten van retourzending zijn voor de afzender
 • Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst, retour bij ons te zijn binnengekomen

Helaas kunnen wij producten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen retour aannemen.

Stap 2

  Aanmelden retour

  Stap 3

  Retouren en ruilingen kunnen worden afgegeven worden in onze boutique of verzenden naar:

  Midi Boutique
  Watertoren 17
  3372 DV Hardinxveld-Giessendam
  Nederland

  Bewaar uw Track & Trace goed tot wij uw retour verwerkt hebben.

  Bestelling retourneren in de winkel is mogelijk op de volgende dagen:

  Donderdag 16:00 – 20:00 uur
  Vrijdag 11:00 – 16:00 uur
  Zaterdag 11:00 – 16:00 uur

  Stap 4

  Nadat de retourzending is ontvangen door ons, ontvangt u het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening. Midi Boutique behoudt het recht om retour- en ruilzendingen te weigeren, indien het vermoeden bestaat dat bovenstaande voorwaarden niet zijn opgevolgd. Mocht de consument de gehele order retourneren dan worden ook de eventuele verzendkosten teruggestort.

  • Na ontvangst van uw retour, zal de terugbetaling binnen 5 werkdagen aan u worden overgeschreven op de rekening waarmee u heeft betaald. Let op! Zaterdag en zondag zijn geen werkdagen.
  • Wanneer het geld op uw rekening staat is vervolgens afhankelijk van de snelheid van de banken onderling.

  Heb je de items bij ons gekocht op de locatie in Hardinxveld-Giessendam? Hier heb je de mogelijkheid om items te passen en geven we bij een retour alleen een tegoedbon of kan je de items ruilen.