Ruilen & Retouren

Online

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij Midi Boutique. Mocht een artikel helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@midiboutique.nl.

Stap 1

Indien u als consument niet tevreden ben over de bestelling via onze webshop, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. Buiten dit termijn kunnen we uw retour NIET meer accepteren, om welke reden ook. Meld uw retour aan via info@midiboutique.nl, onder vermelding van uw ordernummer, LET OP! U kunt uw retour gewoon naar ons opsturen binnen deze datum, zonder een reactie van ons te ontvangen. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Vergeet je vooraf aangemelde retourzending dus niet te frankeren en sluit een kopie van de factuur bij met de reden van retour.

Retouren en ruilingen worden enkel geaccepteerd indien er is gehouden aan onze voorschriften.

  • De producten dienen in ongebruikte staat, voorzien van alle labels aan het kledingstuk bevestigd en in de originele verpakking geroutineerd te worden.
  • Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet terugnemen (uiteraard mag het product wel gepast worden), tenzij er sprake is van een fabricagefout.
  • De artikelen mogen geen vlekken en sporen zoals rook- of kooklucht bevatten
  • Sommige artikelen hebben kwetsbare details zoals pailletten, knoopjes en kralen. Het behoud hiervan kunnen we niet garanderen.
  • Sale items mogen niet geretourneerd worden!  Doet u dit wel dan zijn wij genoodzaakt de bestelling op uw kosten terug te sturen.
  • Sieraden, zonnebrillen & bikini’s kunnen niet geretourneerd worden.
  • Pas op voor Make-up, items met make-up vlekken worden niet retour genomen
  • Kosten van retourzending zijn voor de afzender

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt.

Stap 2

Retouren en ruilingen kunnen worden afgegeven worden in onze boutique of verzenden naar:

Midi Boutique
Rivierdijk 420d
3372 BV Hardinxveld-Giessendam
Nederland

Bewaar uw Track & Trace goed tot wij uw retour verwerkt hebben!!

Stap 3

Nadat de retourzending is ontvangen door ons, ontvangt u het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen enkele werkdagen op uw rekening. Midi Boutique behoudt het recht om retour- en ruilzendingen te weigeren, indien het vermoeden bestaat dat bovenstaande voorwaarden niet zijn opgevolgd.

  • Na ontvangst van uw retour, zal de terugbetaling binnen 5 werkdagen aan u worden overgeschreven. Let op! Zaterdag en zondag zijn geen werkdagen.
  • Wanneer het geld op uw rekening staat is vervolgens afhankelijk van de snelheid van de banken onderling.

Winkel

Heb je een item in de winkel gekocht? In de winkel heb je de mogelijkheid om items te passen en geven we bij een retour alleen een tegoedbon of kan je de items ruilen!