MIDIBEACH IS ONLINE!

Yeah, Midibeach is online! Het idee om een webshop te starten ontstond vorig jaar december en dat is nu in maart 2015 al een feit! Midibeach is ontstaan vanuit de passie voor bikini’s. Elk jaar had ik weer het zelfde probleem.. een zoektocht naar dé perfecte, unieke & betaalbare bikini. Niet alleen ik, maar dit merkte ik ook aan de mensen in mijn omgeving. Bikini’s kocht of bestelde ik altijd vanuit alle hoeken in de wereld, van Australië tot Ibiza, van Curaçao tot aan Amerika.

Naast de meiden in mijn omgeving die op zoek waren naar unieke bikini’s en strandmode, merkte ik ook aan de jongens dat het best lastig is om een leuke zwembroek te vinden. Daarom komt er vanaf eind maart ook een  collectie voor mannen online!

De webshop heeft momenteel nog niet zoveel producten, maar de collectie zal wekelijks worden aangevuld. Daarnaast hebben de bikini’s een beperkte oplage en zal de collectie regelmatig worden vernieuwd. Zo blijft iedereen tenslotte uniek! Enkele merken zijn daarnaast nergens in Europa óf Nederland te koop, waardoor je verzekerd ben van een unieke bikini! Naast badmode komen er leuke zomeraccessoires, beachwear & footwear online. Heb je een leuk idee of een vraag, stuur  dan gerust een mailtje naar info@midibeach.nl. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze Facebookpagina of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Enjoy our Summerwear!

MIDIBEACH.

MIDI BOUTIQUE
JOIN WAITLIST Hi girl! Helaas is dit product momenteel uitverkocht. Wil je als eerste op de hoogte blijven indien het item terug op voorraad is? Laat dan hier je e-mailadres achter!